Nieuwe logé?

Gaat uw kat voor de eerste keer bij Alert logeren?

Is uw huisdier nog niet eerder bij ons geweest en hebt u nog veel vragen over hoe het er aan toe gaat in een kattenpension?

– Bijvoorbeeld over hoe we omgaan met heel jonge of juist weer heel oude en kwetsbare dieren? Of is uw kat bang en schuw? Of wij ook dieren die extra verzorging nodig hebben opnemen, omdat zij een chronische ziekte bijvoorbeeld het syndroom van Cushing, suikerziekte, andere auto immuunziektes of blaasgruis hebben. Is er extra verpleging nodig omdat de kat recent een operatie heeft ondergaan? –

Wij willen alle katten die bij ons in het kattenhotel komen logeren een geweldige tijd bezorgen. Uw kat komt bij ons in een vriendelijke en huiselijke sfeer zodat ze in goede handen is tijdens uw afwezigheid!

Maak gerust eens een afspraak om te kijken in ons kattenhuis, want het is belangrijk dat u weet waar uw kat terecht komt. Als  kunt u ook met een goed gevoel op vakantie. Op zaterdagmorgen tussen 9 en 11 uur maken we tijd om een rondleiding te maken en al uw vragen te beantwoorden.

BELANGRIJK: het kijken kan alleen op de zaterdagen die NIET in een schoolvakantie vallen.

Reserveren kan via de website of bij de bezichtiging opgegeven worden. Check wel even van te voren of er nog plaats is in het kattenpension als u graag in de zomervakantie wilt reserveren. Want dat is een drukke periode, en vol is écht vol.