Het is hoogseizoen dus laat ik de beelden voor enkele seconden spreken. Zodra ik foto’s maak is dit niet geheel onopgemerkt. Er zijn honden die nu bij me staan en andere honden lopen direct naar me toe. In beeld zijn: Shiba – Shiba inu, Puck – Schotse Collie, Boris – Schotse Collie, Bas – Newfoundlander, Storm – Sharpei, Sep – zwarte labradoedel en Sen – Heidewachtel. Wat minder zichtbaar: Jimmy – kruising herder, Gijs – kruising, Sniper – weimaraner, rochefort – Welsh terrier en Congo – Basenji.

IMG_7984

Zoek de verschillen! In beeld gelopen is Borus – Cocker spaniel. Veel plezier met zoeken!

IMG_7983

Na een rondje te hebben gewandeld staat ook Snoop – Golden retriever in beeld.

IMG_7988

 

Ook Indra – Duitse herder en Max – Bouvier komen in beeld en snuffelen naar wat zich zojuist allemaal heeft afgespeeld.