Het wordt weer langer licht, de zomer nadert! De reserveringen voor de zomervakantie zijn ons al veelvuldig toegekomen. Heeft u plannen om in de zomer op vakantie te gaan en uw hond of kat naar een pension te brengen? Zorg ervoor dat u ons zomerreserveringsformulier zo snel mogelijk invult en een aanvraag doet. De gewilde periode in de zomervakantie wordt traditiegetrouw steeds vroeger in het jaar gereserveerd.

Weet u uw definitieve vakantiedatum nog niet? Geen probleem, uw kan gewoon een aanvraag doen en vooraf een voorschot op het totaalbedrag betalen. Zo kunnen we in ieder geval de periode die u verwacht te gebruiken voor uw zomervakantie vrijhouden.

 

Het schuiven van uw reservering kan na uw (aan)betaling tot 31 mei. Met als enige voorwaarde uiteraard dat de wijziging niet  in een volgeboekte periode valt. Op 1 juni willen wij alle reserveringsdatums definitief hebben.

Tip: Bent u nog niet gebonden aan een vaste vakantiedatum? U helpt ons (en onze terugkerende klanten) enorm wanneer u buiten de bouwvak gaat boeken