Selecteer een pagina

Op de foto zie je bijna alle dagopvang honden van deze rustige dinsdag in januari. Sam de Entlebucher Sennenhond is in het begin van de tweede uitlaat ronde door het dolle heen. Dit vinden Roos de golden retriever en jack de bruine labrador heel aanstekelijk en de energie van sam daagt het drietal uit tot een spel. Bo de Stafford is van Eline, een medewerker van Alert. Bo heeft niet de behoefte om druk te doen en houdt zijn neus liever non stop aan de grond. Diesel de Visla en de andere reu storm de bearded colie zagen mij ineens wegrennen. Deze mannen zijn natuurlijk heel stoer en anticiperen natuurlijk direct en rennen met mij mee. Storm kijkt nog wel even naar zijn maat om te kijken of hij misschien nog wat harder moet draven om hem voor te blijven. De jeugdige jack merkt dit meteen op en twijfelt of hij met de mannen mee moet rennen of doorgaan met spelen. Keet de blonde labrador teef is van nature wat terughoudender dan de reuen; een echte dame dus. Ook bij het voorgaande spelen van Sam, Roos en Jack bekeek ze het veilig op afstand. Op afstand neemt ze wat speel initiatieven en twijfelt op het moment van foto of ze ook met de reuen mee moet rennen.