Selecteer een pagina

Pincho heeft het naar zijn zin bij Alert. Rondsnuffelen en kennismaken met honden is wat hij graag doet. Een hond beleeft tijdens een verblijf in ons hondenhotel hondenverhalen. Voor onze sitebezoekers en hondeneigenaren houden wij daarom wekelijks een logboek bij waar we een verslag bij houden. Het is zelfs mogelijk om specifiek voor uw hond een verslag* met foto te laten maken. We laten u graag zien wat de hondenbelevenissen bij Alert inhouden. Zoals u kan zien staat Pincho relaxt en zelfverzekerd tussen andere vrolijke honden. Voor u een voorbeeld hoe een verslag eruit kan zien. Bij hondenhotel Alert is het niet voor niets dat uw hond bij ons gewoon hond mag zijn en dat laten we graag in ons logboek zien.

*Dit verslag is taalkundig geschreven door onze hondenjournalist ;-) en er wordt een foto met een spiegelreflex geschoten.