Reserveren

U kunt via het aanvraagformulier een aanvraag doen voor een reservering voor uw kat

Belangrijk is om te weten dat u na de aanvraag van ons een bevestiging krijgt of er wel of geen plaats meer is in het kattenpension. Houdt u er rekening mee dat de zomervakantie een drukke periode is en vraag dus op tijd aan of uw kat kan komen logeren. Het zou jammer zijn als uw kater of poes die gewend is bij ons te logeren en dan nu niet terecht kan.

Boek a.u.b niet meer dagen dan dat nodig is. We hebben voor u een plaats gereserveerd en als u niet komt dan horen we dat graag op tijd zodat er evt. nog een bekende kat deze plaats kan innemen. Annuleert u deze dagen korter dan 1 maand voor vertrek, dan moet u toch alle gereserveerde dagen betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *