LET OP:
Volgend jaar zijn we NOG sneller volgeboekt!

Wij zien u graag volgend jaar terug. Toch merken we ieder jaar dat we (trouwe) klanten echt niet kunnen helpen aan een zomerverblijf. Dit jaar waren het erg veel (vaste) klanten omdat we begin maart al waren volgeboekt.

TIP:
Reserveer NU de volledige maanden juli en augustus 2019

D.m.v. een voorschotbetaling met zomertoeslag reserveert u bijvoorbeeld 1 juli t/m 31 augustus. U krijgt tot half – eind mei kans om uw definitieve periode door te geven. Vanaf juni krijgt u dan de tweede restantfactuur met definitieve betaling op basis van de bekende data. Hierdoor valt u zeker niet buiten de boot tijdens onze volgeboekte periode.  

KOSTEN:
Annuleren kost tot 31 maart € 6,50, tot 1 juni €6,50 en zomertoeslag

Bespaar u vakantiestress en laat ons z.s.m. weten dat u op zomervakantie gaat. Doordat u 50 euro per dier en de zomertoeslag betaald, wordt een ‘mogelijke’ zomervakantie voor beide partijen serieus geadministreerd. Tot 31 maart bent u in staat om voor enkel de administratiekosten zelfstandig te annuleren, door volboeking ontstaat er vanaf april meer werk en verrekenen we ook de zomertoeslag, in mei krijgt u van ons een herinneringsbericht om uw zomervakantie definitief door te geven, vanaf 1 juni wordt het moeilijker om een zomerreservering vast te houden of om nieuwe aanvragen in de planning op te nemen. Mocht uw reservering hierna toch onverhoopt niet doorgaan lopen de kosten op volgens de annuleringsregeling.
De annuleringsregeling staat op onze site: www.het-hondenpension.nl/annuleringsregeling/