Luna de Kooiker speelt graag met Bobbie de witte kruising. Ze vinden elkaar erg leuk want ze zijn ongeveer de dezelfde hoogte, leeftijd en het spel is beheerst en zachtaardig.

lunaenbobby


Het spel wordt onderbroken want er rent een jack russel en een beagle voorbij!

Guus de Jack Russel en Diesel de Beagle rennen in volle snelheid vlak langs Bobbie en Luna. Het spel wordt onderbroken. Ook Kaizen de Entlebucher Sennenhond en Bobbie de West Highland White terriër rennen achter het clubje aan. Ze proberen de snelheidsduivels in te halen. Het jonge viertal raced voorbij verschillende honden en rennen richting Misty de Boomer.

dieselenkaizen

Aan de kant Misty, we komen eraan!


Misty blijft staan en het jonge viertal rent in vaart Misty voorbij. Misty hervat het rondsnuffelen. Niet iedere hond hoeft zo snel en wild te spelen. Zo zie je dat honden duidelijk hun voorkeur hebben.