Selecteer een pagina

Direct nadat de honden enthousiast naar buiten stormen, doen sommige de honden hun behoefte en andere honden zoeken eerst een interactie zodat ze later hun behoefte met de nodige informatie uiten. Nadat de druk van de ketel is gaan de honden op een rustigere voet verder.

Je hebt actieve honden zoals Marley de fox terriĆ«r, Harley de kruising en Duvel de flatcoated retriever. Harley is zelfstandig en gaat vol zelfvertrouwen van de ene naar de andere hond. SK de poedel gedraagt zich ongeveer hetzelfde alleen blijft ze het liefst toch een beetje in de buurt van haar huismaatje GUM GUM. Zo is Duvel ook bezig met het contact maken maar doet dat op een voorzichtigere wijze dan de zojuist omschreven honden. Marley is ook actief maar is in tegenstelling wat kwieker, zijn aandacht wisselt snel en reageert daarom sneller op de omgeving. Er zijn ook honden die wat ouder zijn en zodra ze klaar zijn met de primaire behoeften niet meer zo’n zin in drukte hebben. Tara de Tatra en Mickey zijn nadat ze een 15 minuten hebben gesnuffeld verzadigd van informatie. Het is mooi om op de foto te zien dat er van alles op de foto gebeurt. Tara ligt en Mickey zit. De rest is heeft actie nodig om nog meer aan hun behoefte te komen.