Tussen het groepje honden op de foto zit een klein teckeltje verscholen. Zijn naam is Joske en wordt door de andere honden besnuffeld en begroet. Joske is hier voor een dag en is vertegenwoordigd door een grote familie. Wilma de kruising herder en Sjannie de kleine rode kruising zie je Joske bij zijn hoofdje begroeten. Zij zijn huismaatjes van elkaar. De driepotige zwarte kruising Billy heeft Joske al genoeg begroet. Hij heeft meer oog voor mij en Cindy de trimster. Billy is vandaag naar de trimsalon geweest en Bayla de herder staat op dit moment nog op de trimtafel. Billy en Baila zijn ook thuis goede bekenden van Joske, Sjannie en Wilma. ‘Cindy goed in de gaten houden’ denkt dus ook Teun de Border terriër. Teun is het hondje van Cindy en wil uiteraard graag bij zijn eigenaar zijn. Bruno de labrador is nog even onder de indruk van de nieuwe geuren van Joske. Hij kent Joske nog niet en hij volgt Joske daarom nog even na. Vachtverzorging is natuurlijk mooi voor het oog, maar ook de hondenneus ontsnapt niet aan de invloed van de zojuist geknipte Jos.